Halmpellets Skåne

Halmpellets är en produkt som slagit stort i Sverige. Paleas Halmpellets är av mycket hög kvalité och kan inte jämföras med liknande produkter på marknaden. Våra pellets torkas extra länge och har mycket låg fuktighet. Vi levererar inom hela Skåne hela vägen fram till ditt stall. Prova halmpellets från Paleas du också och upptäck de fantastiska egenskaperna som sparar tid, minskar arbetsskador och som framförallt skapar en bättre miljö både för dig och din häst.

Halmpellets till din häst

stallströ, hästströ, halmpellets, Paleas.se

 

Perfekt strö till lantbruksdjur 


Gör så här:

Sprid ut halmpellets över hela boxytan. Lagret bildar en bädd till hästen ungefär som i en kattlåda. Lagret med pellets utvidgas efterhand när det suger upp urin och annan fukt vilket bildar en stabil och mjuk bädd. Om boxen är torr så kan ni vattna bädden av pellets för att snabba på processen. Tillför därefter dagligen ungefär samma mängd pellets som ni mockar ur boxen. 

  • Halm innehåller inte ämnen som känsliga hästar har problem med som terpentin vilket finns i kutterspån / träpellets.
  • Halm växer på åkern och bildar ett naturligt kretslopp när man gödslar åkern med det efter användning i stallet.
  • Pellets av halm dammar mindre än annat strö och det lilla damm som finns är mycket skonsammare än annat strö.

Halmpellets innehåller bara ren halm, finhackad och sammanpressad under hög temperatur; det innebär att den är fri från skadliga allergener, mögel eller andra oönskade organismer.

Prislista halmpellets