Halmpellets ett alternativ till halmströ

Hästägare vet att det är lika viktig med en bra ströbädd som med rätt foder. Vi erbjuder er den perfekta produkten till stallboxen - Halmpellets! Halmpellets är en 100% naturlig produkt, fri från mögel, bakterier och andra mikrober som kan orsaka olika sjukdomar hos hästen. Alltid torr, klumpar sig inte, suger i sig vätskan och bygger upp en tjock och mjukt bädd. Halmpellets dammar inte, därför den är mycket lämplig i boxar där finns hästar som är känsliga för damm eller med andningssjukdom. Att mocka en hästbox ta 5 minuter. Du få mer tid att för att umgås med din häst. Paleas erbjuder halmpellets till ett mycket bra pris.

Din leverantör av Halmpellets i Skåne

Dessutom erbjuder vi fri frakt inom hela Skåne. Har ni hästar och behöver leverans till Malmö, Lund, Helsingborg, Ängelholm, Ystad, Simrishamn, Höör, Hässleholm med flera orter så kontakta oss. Vi kan leverera även till andra delar av Sverige - tveka inte att kontakta oss för en offert.

Halmpellets - ett förstaklassigt stallströ

Stallströ i Skåne

 

En ny typ av stallströ


• Extremt torr, endast 10% fuktighet.
• Har väldigt bra absorberingsförmåga.
• Behöver inte vattnas.
• Den dammar minimalt och fryser inte.
• Klumpar inte, lätt att mocka.
• Lätta att leverera hantera och lagra.

Halmpellets innehåller bara ren halm, finhackad och sammanpressad under hög temperatur; det innebär att den är fri från skadliga allergener, mögel eller andra oönskade organismer.

Prislista halmpellets